FACELIFT pentru cel mai accesibil SUV din gama BMW. Versiune plug-in hybrid oferita in premiera

FACELIFT pentru cel mai accesibil SUV din gama BMW. Versiune plug-in hybrid oferita in premiera
  • Cateva imbunatatiri estetice
  • Trei motorizari conventionale
  • Versiune plug-in hybrid oferta in premiera
Distribuie pe Facebook

SUV-ul X1, cel mai accesibil membru al familiei X de la BMW, tocmai a primit un facelift. Printre imbunatatiri se numara inclusiv o versiune plug-in hybrid care poate parcurge pana la 50 de kilometri fara sa consume vreun gram de benzina.

La doar cateva zile de la lansarea noii generatii Seria 1, bavarezii de la BMW prezinta acum facelift-ul primit de X1.

Din punct de vedere estetic, cel mai accesibil SUV de la BMW a primit o grila supradimensionata (in acord cu noul limbaj de design), un spoiler fata usor redesenat cu prize de aer mai mari, lumini de intampinare pentru portiera soferului care proiecteaza numele modelului pe asfalt, stopuri usor modificate si terminatii mai mari pentru sistemul de evacuare.

BMW X1 facelift

Totodata, clientii pot opta acum pentru trei nuante exterioare noi: Jucaro Beige, Misano Blue si Storm Bay, aceasta din urma fiind inclusa in catalogul BMW Individual. Standard, modelul bavarez ofera jante pe 17 inch, dar pe lista de optionale regasim si unele pe 18 sau chiar pe 19 inch.

BMW X1 facelift

La interior, X1 facelift propune o bancheta spate in configuratie 40:20:40 care poate culisa o lungime de 13 centimetri, un ecran central de 6.5 inch (8.8 inch si 10.25 optional), un instrumentar de bord mixt si Head-up Display color (deasemenea optional).

BMW X1 facelift

Portbagajul poate inghiti intre 505 si 1.550 de litri de bagaje. Acesta poate fi comandat cu deschidere electrica dar si cu o functie de "maini libere".

In ceea ce priveste gama de motorizari, BMW X1 facelift este disponibil cu patru agregate. Intrarea in gama se face cu X1 sDrive16d cu al sau motor de 1.5 litri diesel cu 116 CP, transmisie manuala sau automata si consum mediu mixt declarat de 4.2 - 4.4 litri/100 de kilometri.

BMW X1 facelift

Urmeaza mai apoi X1 xDrive25d. Sub capota acesteia regasim un motor diesel de 2.0 litri cu 231 CP si 450 Nm cuplu, suficient pentru o repriza 0-100 de km/h in 6.6 secunde. In cazul sau, transmisia automata si tractiunea integrala sunt standard.

BMW X1 facelift

Amatorii propulsoarelor pe benzina au o singura varianta iar aceasta este X1 xDrive25i. In cazul sau, motorul de 2.0 litri dezvolta 231 CP si 350 Nm iar suta de kilometri pe ora este atinsa in 6.5 secunde.

BMW X1 facelift

Pentru prima data in istoria acestui model, X1 poate fi comandat de acum inainte si intr-o versiune plug-in hybrid. Este vorba despre X1 xDrive25e cu motor pe benzina capabil de 125 CP si 220 Nm care angreneaza puntea fata si o unitate electrica de 95 CP si 165 Nm pe puntea spate.

Din pachet mai face parte si o baterie de 9.7 kWh, care ii permite SUV-ului sa parcurga pana la 50 de kilometri in modul full-electric.

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

BMW X1 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW X1 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2019