Fanii au avut un soc la vederea noului Audi A4. "Zici ca e noul A1!"

Fanii au avut un soc la vederea noului Audi A4. "Zici ca e noul A1!"
  • Audi a lansat o noua versiune imbunatatita a actualului A4
  • Din fata, automobilul companiei germane seamana cu A1
  • Facelift-ul a adus sub capota numeroase sisteme mild-hybrid
Distribuie pe Facebook

Audi a lansat la sfarsitul acestei saptamani o noua versiune imbunatatita a modelului A4, insa facelift-ul primit de automobilul care concureaza cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Class nu a reusit sa ii convinga pe toti fanii masinii germane. Ba dimpotriva.

Cu toate ca nu a trecut nici macar un an de la debutul celei mai recente versiuni imbunatatite a gamei Audi A4, actuala generatie a modelului care concureaza cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Class a primit la sfarsitul acestei saptamani un nou facelift. Unul care nu a reusit sa ii convinga chiar pe toti fanii automobilului german de clasa medie...

In timp ce unii au reclamat detaliile caracteristice partii frontale - in special din cauza asemanarii lor cu elementele care compun fata proaspat (re)lansatului A1, altii s-au aratat nemultumiti de renuntarea la joystick-ul ce insotea anterior sistemul de infotainment MMI. Exista insa cativa suparati si din cauza disponibilitatii unei variante S4 diesel.

Si daca tot am ajuns, intr-un fel sau altul, la acest capitol, trebuie mentionat ca schimbarile estetice propuse de versiunea imbunatatita a gamei Audi A4 va fi insotita, sub capota, de numeroase optiuni mild-hybrid. Care aduc in prim plan fie motorizari pe benzina, fie unitati TDI, capabile sa produca puteri maxime cuprinse intre 150 si 347 CP - cel putin initial.

Un alt element extrem de interesant cu privire la facelift-ul aplicat de curand automobilului german de clasa medie, care concureaza impotriva unor modele precum BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class, consta in... lipsa unei transmisii manuale. De aceasta data, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca fie cu o automata traditionala, fie cu o cutie DCT.

Mai multe informatii despre cea mai recenta versiune imbunatatita a gamei Audi A4, dar si primele imagini reale, in urmatoarele materiale video.

Distribuie pe Facebook
mai multe