Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Peugeot publica noi fotografii oficiale cu masina de 400 CP

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Peugeot publica noi fotografii oficiale cu masina de 400 CP
  • Peugeot publica noi fotografii oficiale cu 508 Sport Engineered
  • Modelul de serie este asteptat sa debuteze in toamna, la Paris
  • Conceptului prezentat la Geneva 2019 venea cu 400 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a mult anticipatei variante de performanta 508 Sport Engineered ar putea avea loc chiar in aceasta toamna, in cadrul celebrului Salon Auto de la Paris.

La aproape 12 luni de la premiera mondiala a conceptului 508 Sport Engineered, Peugeot "incinge" platforma Twitter cu patru noi fotografii ale masinii de 400 CP. Din pacate, oficialii companiei din Hexagon continua sa tina secrete specificatiile tehnice ale mult anticipatei versiuni de serie, despre care se spune tot mai frecvent ca va debuta cu ocazia celebrului Salon Auto de la Paris din toamna acestui an.

Daca este sa luam insa in considerare ultimele zvonuri, ei bine... sub capota modelului de inalta performanta isi va face aparitia un sistem de propulsie hibrid, cu doua motoare electrice si un benzinar turbo.

Solutia respectiva ar trebui sa-i confere mult anticipatei versiuni de serie a conceptului Peugeot 508 Sport Engineered o putere maxima de cel putin 350 de cai, distribuita ambelor punti prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp mai mic de cinci secunde, la fel ca in cazul unui Audi S5 Sportback de ultima generatie.

Asemeni potentialului rival din Ingolstadt, reteta modelului de inalta performanta din Hexagon va continua cu o suspensie mai joasa si un sistem de franare croit special pe masura specificatiilor din fisa tehnica.

Intr-un final, mult anticipata versiune de serie a conceptului Peugeot 508 Sport Engineered nu va duce nici lipsa unor elemente unice de caroserie, dupa cum este cazul spoilerelor agresiv stilizate sau pragurilor proeminente. Noutatile majore vor continua la nivelul jantelor din aliaj, dar si in interior, acolo unde cumparatorii vor descoperi inclusiv instrumente de bord redesenate, plus ornamente specifice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2020