L-au tras de limba pe seful BMW M si au aflat cand se lanseaza noile M5 facelift, M3 si M4

L-au tras de limba pe seful BMW M si au aflat cand se lanseaza noile M5 facelift, M3 si M4
  • A tinut o sesiune de Q&A pe Instagram
  • M5 facelift vine in doua saptamani
  • Va fi disponibil si intr-o versiune Club Sport
Distribuie pe Facebook

Markus Flasch, seful diviziei de performanta de la BMW, a dezvaluit cateva informatii noi despre viitoarele M5 facelift, M3 si M4 in timpul unei sesiuni de Q&A tinute pe Instagram.

Sesiunile de Q&A sunt tot mai populare printre utilizatorii platformei de socializare Instagram, fiind un mod simplu prin care un artist sau un constructor de automobile poate sa poarte o discutie cu fanii.

Markus Flasch, directorul BMW M, a tinut recent o astfel de sesiune iar prietenii sai virtuali nu s-au putut abtine si l-au intrebat de toate pe cel care conduce divizia de performanta a bavarezilor. Cele mai multe intrebari au avut legatura cu noile M5 facelift, M3 si M4, iar Flasch a raspuns la fiecare in parte atat cat a putut.

Asadar, noul M5 facelift urmeaza sa fie prezentat lumii intregi in urmatoarele doua saptamani, in contextul in care BMW a publicat zilele trecute primele imagini cu Seria 5 facelift.

Sedanul mare, de performanta, va pastra motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri, insa potrivit celor mai recente zvonuri, acesta va fi disponibil si intr-o versiune Club Sport, sau CS pe scurt. In cazul ei, unitatea pe benzina ar urma sa dezvolte circa 650 de cai putere.

Oficialul german a publicat chiar si o imagine teaser in care se poate vedea putin din partea frontala a noului M5 facelift.

BMW M5 Competition facelift, imagine teaser

In ceea ce priveste noile M3 si M4, Flasch sustine ca acestea vor fi lansate in luna septembrie. O veste buna pentru puristi este ca ambele vor fi disponibile atat cu tractiune spate si cutie manuala cat si cu tractiune integrala si transmisie automata. De toate pentru toata lumea.

Si acestea pastreaza unitatea de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, care va dezvolta 480 de cai putere si 600 Nm sau 510 CP si 600 Nm daca vorbim de versiunea Competition.

Distribuie pe Facebook
mai multe