Logan-ul pe care Dacia ar trebui sa-l vanda si-n Romania. Este perfect pentru drumurile noastre pline de gropi

Logan-ul pe care Dacia ar trebui sa-l vanda si-n Romania. Este perfect pentru drumurile noastre pline de gropi
  • Renault lanseaza in Rusia o prima versiune Logan Stepway
  • Noul model imprumuta caracteristicile variantei Sandero Stepway
  • Debutul oficial are loc in cadrul Salonului de la Moscova
Distribuie pe Facebook

Renault a pregatit o surpriza majora pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Moscova. Este vorba despre prima versiune Stepway din cariera modelului Logan, lansat pe piata acum mai bine de o decada.

Intr-o miscare care a luat prin surprindere intreaga industrie auto, divizia din Rusia a companiei franceze Renault a publicat la sfarsitul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale noului Logan Stepway. Si nu este niciun fel de gluma sau eroare, comunicatul de presa vorbind inclusiv despre locul in care modelul respectiv va putea fi admirat pentru prima oara pe viu, de publicul larg, in plastic si metal.

Mai precis, prima varianta suprainaltata a berlinei romanesti de clasa compacta - care ne aduce cumva aminte de suedezul Volvo S60 Cross Country, va debuta in premiera mondiala pe data de 29 august, cu ocazia Salonului International de la Moscova. Tot atunci vom afla cel mai probabil si detaliile legate de gama de motorizari, insa nu ar fi de mirare ca noul Logan Stepway sa ajunga in showroom-uri alaturi de...

... aceleasi unitati pe benzina precum versiunea Dacia Sandero Stepway. Pana la urma urmei, din punct de vedere estetic, ambele modele sunt identice, inclusiv berlina suprainaltata prezentata de Renault zilele acestea venind la pachet in compania unor ornamente de plastic de culoare neagra pentru spoilerele fata / spate si aripile laterale, plus - evident - o garda la sol mai mare comparativ cu echiparea standard.

Cum sansele ca un astfel de lucru sa se intample tind catre zero, noul Logan Stepway completeaza o lista mult mai ampla cu produse pe care Dacia ar trebui sa le lanseze si in Romania. Sandero RS si Duster Oroch sunt numai doua exemple demne de mentionat.

Logan Stepway

Logan Stepway

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 August 2018