Masina care concureaza cu Dacia Logan s-ar putea transforma in SUV. Pentru ca acolo sunt banii cumparatorilor

Masina care concureaza cu Dacia Logan s-ar putea transforma in SUV. Pentru ca acolo sunt banii cumparatorilor
  • Masina care concureaza cu Dacia Logan s-ar putea transforma in SUV
  • Declaratia a fost facuta chiar de conducerea companiei producatoare
Distribuie pe Facebook

Schimbarea nu va avea loc insa chiar peste noapte, dupa cum o recunoaste si seful companiei producatoare.

Disponibila la vanzare la preturi care incep de la putin peste 12.000 de euro, potrivit datelor publicate pe site-ul importatorului in Romania, prima generatie a modelului Tipo reprezinta alternativa perfecta la Dacia Logan. Sau, de ce nu, Sandero, daca tinem cont ca masina celor de la Fiat este comercializata inclusiv intr-o varianta hatchback.

Lucrurile s-ar putea schimba insa pe viitor, Olivier Francois dezvaluind pentru AutoExpress ca, pe termen mediu, un SUV este obligatoriu.

Seful companiei Fiat a mai adaugat pentru publicatia britanica si ca Tipo "o duce bine". "Este o masina foarte buna, dar nu este un SUV", a completat acesta, insistand ca urmatoarea generatie a modelului care concureaza inclusiv impotriva unor nume precum Dacia Logan si Sandero trebuie sa migreze intr-un segment mai relevant, cum este cel al SUV-urilor.

Ramane totusi de vazut daca SUV-ul mentionat de Olivier Francois va inlocui actuala gama Tipo sau se va vinde alaturi de celelalte versiuni.

La final, acelasi sef al companiei Fiat a mai declarat pentru publicatia britanica AutoExpress si ca un succesor al celebrului Punto se afla deja in dezvoltare. Informatiile oficiale cu privire la respectiva masina sunt pastrate momentan departe de atentia publicului, dar modelul in cauza ar putea folosi platforma care gazduieste (si) noul Peugeot 208.

Fiat Tipo 2016

Fiat Tipo 2016

Fiat Tipo 2016

Sursa: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Fiat Tipo 2016
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2020