Masina care i-a lasat cu gura cascata pe nemti. Cat costa in Romania

Masina care i-a lasat cu gura cascata pe nemti. Cat costa in Romania
  • Renault a lansat noul Captur si pe piata din Romania
  • Preturile de vanzare pornesc de la 15.900 de euro
  • Modelul de baza a primit sub capota un motor cu 100 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota versiunii de baza a fost montata o motorizare turbo cu doar trei cilindri si capacitatea de un litru, pe benzina, care dezvolta o putere maxima de aproximativ 100 CP.

Una dintre cele mai atragatoare masini ale momentului, cea de-a doua generatie a subcompactei Renault Captur a fost lansata si pe piata din Romania. Preturile de vanzare pornesc de la aproape 16.000 de euro, cu varianta entry-level gazduind in compartimentul motor o unitate TCe 100, de un litru si 100 CP.

Pentru putin peste 4.000 de euro in plus, respectiv un minimum de 20.050 de euro, clientii au la dispozitie propulsorul TCe 130, cu patru cilindri in linie, o capacitate de 1.3 litri si, evident, puterea maxima de 130 CP.

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Acelasi benzinar turbo de 1.3 litri este comercializat si intr-o configuratie cu 155 CP, cu mentiunea ca nota de plata sare pana la 22.200 de euro. In ceea ce priveste optiunile pe motorina, oferta actuala se limiteaza la o motorizare de 1.5 litri din familia dCi, cu doar 95 (17.750 de euro) sau 115 CP (19.250 de euro) sub capota.

Intr-un final, clientii celei de-a doua generatii a subcompactei Renault Captur vor mai putea opta si pentru o versiune pe GPL (gaz petrol lichefiat) a motorului TCe 100, care porneste in Romania de la 16.400 de euro.

Cat despre nivelurile de echipare disponibile, avem trei variante diferite: Life, Zen si Intens. Din ultimele informatii diferite, inclusiv modelul de baza dispune in standard de aer conditionat cu reglare manuala, lumini fata si spate Full LED, plus cruise control cu limitator de viteza si asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Noul Renault Captur - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Noul Renault Captur - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2020