Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Fa cunostinta cu noul AUDI SQ7 Facelift!

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Fa cunostinta cu noul AUDI SQ7 Facelift!
  • Audi publica primele imagini si detalii ale noului SQ7
  • SUV-ul german ofera un motor V8 de patru litri si 435 CP
  • Meniul continua cu diferite accente sportive de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V, doua turbine mecanice si un compresor electric lucreaza impreuna pentru a livra o putere maxima de pana la 435 de cai. Plus 900 de Nm!

Trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea de-a doua generatie a modelului Audi Q7 va putea fi comandata incepand cu sfarsitul acestei luni chiar si sub forma unui model de inalta performanta. In versiunea SQ7, noul SUV al companiei germane mizeaza pe un motor V8 diesel, cu capacitatea de patru litri.

Multumita unei configuratii care mai include si doua turbine mecanice, plus un compresor electric, propulsorul in cauza dezvolta o putere maxima de 435 de cai, careia i se alatura un cuplu de 900 Nm. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.8 secunde!

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

In ceea ce priveste viteza maxima a noului Audi SQ7, varianta sportiva a SUV-ului care concureaza cu BMW X5 si Mercedes GLE vine, deloc surprinzator, cu o limitare la 250 de kilometri pe ora. Cat despre consumul mediu de carburant, ei bine... oficialii companiei germane vorbesc despre un 7.4 - 7.6 litri la fiecare suta de km.

Exceptand motorul V8 diesel de patru litri si 435 de cai putere, modelul in cauza se mai poate lauda si cu o serie de elemente vizuale care sa atraga atentia nu doar publicului, ci si celorlalti participanti la trafic. Vorbim, mai precis, despre spoilere agresiv stilizate, evacuare cvadrupla si jante uriase.

Asa cum era de asteptat, reteta estetica specifica versiunii Audi SQ7 continua la interior, cu volanul cu parte inferioara plata si scaunele fata cu suport lateral. Tot la capitolul atractii principale putem include si ceasurile digitale de bord sau cele doua ecrane tactile de pe consola centrala, imprumutate de la varianta standard.

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Audi SQ7 TDI Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi SQ7 TDI Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2019