Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv scaune fata cu ventilatie si bancheta spate cu incalzire. Plus jante din aliaj pe 19 inch si display tactil de 26 de centimetri.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru luni, in prima jumatate a toamnei anului 2020, cea mai noua generatie a masinii comercializate sub numele de Hyundai Tucson se vinde zilele acestea, in clipa de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o varianta cu propulsie plug-in hybrid, care combina o unitate 1.6 T-GDi cu un motor electric si o baterie de 13.8 kWh pentru un total de 265 de cai putere.

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza putin peste opt secunde si jumatate. Viteza maxima nu depaseste, in schimb, 180 de kilometri pe ora.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

In ceea ce priveste nota de plata, mult anticipata versiune plug-in hybrid a noului Hyundai Tucson este comercializata, pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 43.982 de euro, insa clientii sunt asteptati cu o reducere de pana la 9.717 euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local. In schimbul respectivei sume de bani, masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP a pregatit inclusiv o echipare extrem de bogata, cu blocuri optice cu tehnologie LED in standard.

Aceeasi varianta mai ofera, fara costuri suplimentare, si tapiterie din piele, scaune fata cu ventilatie, bancheta spate cu incalzire, plus jante din aliaj pe 19 inch, display tactil de 26 de centimetri, lumini ambientale, instalatie audio Krell, padele pentru schimbarea treptelor de viteza etc.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai Tucson
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2021