Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Renault a pregatit o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Passat

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Renault a pregatit o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Passat
  • Renault prezinta mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Talisman
  • Concurentul lui Passat propune diferite schimbari de ordin vizual si tehnologic
  • Meniul disponibil continua cu un benzinar 1.3 turbo de 160 cai putere
Distribuie pe Facebook

O motorizare turbo de 1.3 litri si 160 de cai putere se numara printre principalele noutati specifice proaspat anuntatului Talisman Facelift.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Renault Talisman a debutat oficial chiar in cursul zilei de astazi. Programata sa ajunga in showroom-uri inca de la inceputul acestei veri, noua masina mizeaza pe o serie de modificari subtile la nivel vizual.

Pornind de la exterior spre interior, clientii vor descoperi noi blocuri optice fata si spate, schimbari subtile putand fi intalnite inclusiv in dreptul spoilerelor.

Mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Renault Talisman propune cateva optiuni proaspete si in materie de jante, respectiv nuante pentru caroserie, in timp ce meniul interior cuprinde acum pana si incarcare wireless a telefonului mobil. Principala atractie o reprezinta insa, fara doar si poate, ceasurile de bord digitale.

In plus, clientii noii masini mai pot opta si pentru faruri cu matrice de LED-uri sau franare autonoma de urgenta cu recunoastere a pietonilor si biciclistilor.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Renault Talisman anunta diferite modificari si in compartimentul motor. Aparitia sub capota a benzinarului turbo de 1.3 litri si 160 de cai putere, cuplat la o cutie DCT, este cel mai concret astfel de exemplu.

Asa cum era de asteptat, noua masina isi intampina clientii si alaturi de diferite propulsoare diesel, printre care si un 2.0 Blue dCi cu 160 ori 200 CP.

Cea mai potenta optiune in cazul mult anticipatei versiuni imbunatatite a actualului Renault Talisman consta intr-o motorizare turbo pe benzina, de 1.8 litri si aproximativ 225 de cai putere. Extrem de interesant de mentionat, sistemul hibrid din oferta noului Megane Facelift lipseste cu desavarsire din peisaj, in cazul de fata.

Renault Talisman Facelift

Renault Talisman Facelift

Renault Talisman Facelift

Renault Talisman Facelift

Renault Talisman Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Renault Talisman Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2020