Mercedes a inceput constructia celei mai puternice masini cu motor de 2.0 litri la fabrica de langa Romania. POZE REALE

Mercedes a inceput constructia celei mai puternice masini cu motor de 2.0 litri la fabrica de langa Romania. POZE REALE
  • Mercedes a inceput constructia celei mai puternice masini cu motor de 2.0 litri la uzina din Ungaria
  • In versiunea de top, comercializata alaturi de indicativul S, noul A45 AMG ofera un total de 421 CP
  • La fabrica din Kecskemet mai este asamblata si generatia cu numarul doi a modelului CLA45
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, compacta companiei germane ofera o putere maxima de 421 de cai. La aceasta se adauga un cuplu motor de exact 500 de Nm.

Anuntata cu surle si trambite in vara acestui an, cea mai puternica masina cu motor de doi litri a planetei a intrat de curand in productia de serie la fabrica Mercedes din Kecskemet, Ungaria. Primul A45 AMG S din istorie, caci despre el este vorba, ofera sub capota...

... un total de 421 de cai putere si 500 de Nm. Suficient pentru ca noua compacta a companiei germana sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde.

La aceeasi uzina va fi asamblata si generatia cu numarul doi a modelului CLA45 AMG, comercializata la randul ei in doua configuratii diferite. Atat intr-o varianta "normala" cu 381 CP in compartimentul motor, cat si intr-o versiune S care dezvolta 421 de cai putere.

Daca mai era nevoie de mentionat, ambele masini cu motor de doi litri dispun in standard de o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj. Plus tractiune integrala.

In ceea ce priveste partea estetica, pachetul specific noilor Mercedes A45 si CLA45 AMG culmineaza cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate, livrate alaturi de praguri proeminente si jante de pana la 19 inch. Acestora li se alatura o evacuare cu patru tobe de esapament...

... si un interior specific celor doua modele de clasa compacta si inalta performanta. Cu un volan cu parte inferioare plata si scaune cu suport lateral marit in prim plan.

Mercedes A45 AMG - Poze din fabrica

Mercedes A45 AMG - Poze din fabrica

Mercedes A45 AMG - Poze din fabrica

Distribuie pe Facebook
mai multe