Mercedes a publicat acum primele detalii oficiale. Este pentru prima data cand nemtii ofera aceasta masina

Mercedes a publicat acum primele detalii oficiale. Este pentru prima data cand nemtii ofera aceasta masina
  • Mercedes anunta primele detalii ale noului GLE 580 4Matic
  • SUV-ul german ofera un sistem micro-hibrid cu cel putin 483 CP
  • Exteriorul AMG Line si suspensia AIRMATIC sunt standard
Distribuie pe Facebook

Insotita pe strazi de un sistem micro-hibrid, noua versiune de top a gamei GLE pune la bataie nu mai putin de 483 CP si 699 Nm. La care se adauga, pentru scurte momente, alti 21 CP si 249 Nm.

Sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul unei noi versiuni de top in gama Mercedes GLE. Pentru prima oara in istoria companiei germane, SUV-ul care concureaza cu Audi Q7 si BMW X5 este oferit la vanzare inclusiv intr-o varianta de motorizare 580 4Matic.

Pusa in miscare de un sistem de propulsie micro-hibrid, la baza caruia se afla un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de patru litri, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor o herghelie formata din 483 CP si 699 Nm. La care se adauga, pentru scurte momente, alti 21 CP si 249 Nm.

Din pacate, Mercedes nu a publicat pentru moment niciun fel de informatie cu privire la performantele versiunii GLE 580 4Matic, insa trebuie mentionat ca noul model bate - la valori maxime, varianta 53 AMG. Care, dupa cum precizam anterior, face suta in 5.3 secunde.

Mai mult decat atat, comunicatul de presa dat publicitatii nu este insotit de nici macar o singura fotografii a masinii respectiva, oficialii companiei germane limitandu-se la a dezvalui in scris ce include dotarea standard. Printre echipamentele oferite fara costuri suplimentare se numara si urmatoarele:

- exterior AMG Line;

- suspensie pe aer;

- tapiterie din piele;

- sistem de infotainment MBUX;

- instrumente de bord digitale;

- display central de 12.3 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe