Noua DACIA LOGAN: ce dotari primesti daca nu platesti nimic in plus

Noua DACIA LOGAN: ce dotari primesti daca nu platesti nimic in plus
  • Trei niveluri de echipare
  • Cel mai accesibil porneste de la 8.400 de euro
  • Bare negre, fara AC si jante de otel
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni a publicat lista completa de dotari cu care vine in standard noua generatie Logan. Aceasta poate fi comandata in trei niveluri de echipare.

Daca in urma cu aproape o luna am descoperit lista cu dotari ale noilor modele Sandero si Sandero Stepway, acum a venit timpul sa aruncam o privire peste dotarile cu care vine in standard noua generatie Dacia Logan.

Asa cum probabil stii deja, noul Logan poate fi comandat in trei niveluri de echipare: Access, Essential si Comfort.

Dacia Logan

Access este cel mai accesibil nivel de echipare si este disponibil numai pentru motorizarea SCe de 65 de cai putere.

Pentru 8.400 de euro primesti jante de otel, design Arges si diametru de 15 inch, faruri de zi LED, faruri eco-LED (numai faza scurta este LED), carcase negre pentru oglinzi, directie asistata electric, comanda de incalzire si recirculare aer, inchidere centralizata, volan reglabil pe inaltime, luneta incalzita, geamuri electrice fata, suport pentru telefon si port USB pozitionate pe plansa de bord, sistem de franare de urgenta automata, limitator de viteza si sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

Dacia Logan

Clientii care opteaza pentru nivelul de echipare Essential au de ales din doua motorizari: TCe de 90 de cai putere si Eco-G 100 care poate functiona si pe GPL.

Pretul unui Logan Essential porneste de la 9.800 de euro iar lista cu dotari standard include, pe langa cele de mai sus, jante cu diametru de 15 inch si design Elma, bare de protectie fata/spate in culoarea caroseriei, aer conditionat cu reglare manuala, geamuri electrice fata cu impuls pe partea soferului, iluminare pentru portbagaj, sistem Media Control cu ecran alb-negru de 3.5 inch, Cruise Control, proiectoare de ceata si kit reparatie pana pentru versiunea Eco-G 100.

Dacia Logan

Nivelul de echipare de top, Comfort, propune in plus jante flexwheel de 15 inch cu design Sorane, ambianta interioara inchisa cu insertie material textil, stergatoare cu senzor de ploaie, scaun sofer reglabil pe inaltime cu cotiera integrata, carcase oglinzi in culoarea caroseriei, volan reglabil pe inaltime si adancime, kit de compartimentare pentru portbagaj si sistem Media Display cu ecran de 8 inch, compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Pentru un Logan Comfort cu motor SCe 65 trebuie sa scoti din buzunare cel putin 10.700 de euro.

Dacia Logan

Dacia Logan

Dacia Logan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Logan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2020