Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Compania producatoare a publicat acum prima imagine oficiala
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un motor turbo de 2.4 litri si 279 de cai putere.

Deconspirata de mai multe fotografii oficiale scapate, la inceputul lui martie, pe internet, cea de-a doua generatie a gamei comercializate sub numele de Lexus NX a renuntat de curand, chiar zilele trecute, la toate secretele sale de ordin vizual si tehnic. Privita de la exterior la interior, aceasta iese in evidenta numaidecat prin aspectul dramatic al caroseriei, cu numeroase suprafete proeminente si elemente angulare.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o grila frontala supradimensionata, un set de stopuri unite cu o banda iluminata de LED-uri, jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, o consola centrala inspirata de Toyota Mirai si instrumente de bord digitale, printre altele.

Lexus NX

Lexus NX

Lexus NX

Lexus NX

Lexus NX

Construita pe aceeasi platforma precum Toyota RAV4, cea de-a doua generatie a gamei comercializate sub numele de Lexus NX a castigat 20 de milimetri la nivel de lungime, in timp ce ampatamentul a crescut cu aproximativ 30 de milimetri. Mai mari sunt si valorile caracteristice latimii si inaltimii, cu 20, respectiv cinci milimetri, pe cand greutatea a scazut cu circa 90 de kilograme, potrivit primelor informatii si detalii.

Oferta in materie de motorizari se anunta a fi una extrem de variata si debuteaza cu doua benzinare extrem de diferite: unul aspirat de 2.5 litri si 199 de cai putere, celalalt turbo de 2.4 litri si 279 de cai putere, dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul materialului.

Totodata, cea de-a doua generatie a gamei comercializate sub numele de Lexus NX isi va mai intampina clientii si intr-o versiune hybrid, care combina un benzinar aspirat de 2.5 litri si un motor electric pentru un total de 242 de cai putere. De un benzinar aspirat de 2.5 litri si un motor electric se bucura si varianta plug-in hybrid disponibila in premiera absoluta, cu mentiunea ca aceasta vine alaturi de 306 cai putere.

Lexus NX

Lexus NX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Lexus NX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021