Noua masina de la Alfa a fost amanata. Sefii nu sunt multumiti de performante

Noua masina de la Alfa a fost amanata. Sefii nu sunt multumiti de performante
  • Noua masina de la Alfa a fost amanata
  • Sefii nu sunt multumiti de performante
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea fi mutata, drept urmare, la inceputul anului 2022, potrivit mai multor surse familiarizate cu situatia respectiva.

Surprinsa complet necamuflata in urma cu aproape 18 luni, versiunea de serie a conceptului Tonale ar fi trebuit sa debuteze in premiera mondiala - cel putin daca este sa dam crezare zvonurilor, chiar inainte de sfarsitul anului curent. Lansarea cu pricina va fi, aparent, mutata in 2022, sefii companiei Alfa Romeo luand decizia de amanare a debutul oficial din pricina mai multor nemultumiri legate de sistemul de propulsie plug-in hybrid, potrivit unor surse familiarizate cu situatia respectiva.

Construita pe platforma cu tractiune fata a gamei Jeep Compass, noua Alfa Romeo Tonale ar putea oferi aceleasi solutii de tip PHEV precum cel dintai, care combina o unitate 1.3 turbo, pe benzina, cu doua motoare electrice pentru pana la 240 CP.

Odata lansata, mult anticipata versiune de productie a conceptului Tonale va primi rolul de cel mai mic SUV aflat in oferta companiei Alfa Romeo. Pretul de pornire nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca nota minima de achitat sa se invarte in jurul sumei de 35.000 de euro, daca este sa punem la socoteala numele principalelor produse rivale: Audi Q3, BMW X2 si, nu in ultimul rand, Range Rover Evoque, sugereaza ultimele zvonuri si speculatii.

In clipa de fata, gama Alfa Romeo este formata din trei masini mari si late, printre care si vechea Giulietta, daca este sa ne limitam la situatia de pe piata europeana, astfel ca noul Tonale ar face bine sa ajunga cat mai devreme in showroom-uri.

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2021