Noua masina de la Dacia e la fel de rara ca un Bugatti Chiron. Cat costa aceasta

  • Dacia a inceput zilele acestea vanzarea noului Duster Black Collector
  • Rezervarea se face exclusiv pe internet
  • Exista doar o singura varianta disponibila: aceasta costa 19.490 euro
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv o nuanta perlata de negru, camera multi-view si chiar sistem de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay / Android Auto.

Dacia a inceput zilele acestea vanzarea noului Duster Black Collector, o editie construita intr-un numar limitat la numai 500 de exemplare - toate destinate pietei auto din Franta. Potrivit oficialilor companiei, nota de achitat se ridica la suma de 19.490 de euro, iar rezervarea se face exclusiv pe internet, pe un site special creat.

Asa cum precizam inclusiv anterior, exista doar o singura varianta de motorizare, propulsia in cazul de fata fiind asigurata de o unitate 1.3 turbo pe benzina, cu puterea maxima de 130 CP.

O cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa tehnica a masinii romanesti. Cat despre dotarea standard, noua Dacia Duster Black Collector are la baza echiparea Prestige, astfel ca pana si camera multi-view sau cardul acces/demaraj cu functia maini libere sunt oferite fara costuri suplimentare.

La fel se poate spune, de asemenea, si despre sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, clientii urmand a descoperi chiar si o instalatie audio cu componente de la Focal.

In ceea ce priveste partea vizuala, masina companiei romanesti promite sa se remarce numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta perlata de negru si, contrastata de diferite accente de verde lime. La interior, in schimb, fiecare automobil vine cu praguri inscriptionate cu o cifra/un numar de la 1 la 500, evident.

Dacia Duster Black Collector - Poze noi

Dacia Duster Black Collector - Poze noi

Dacia Duster Black Collector - Poze noi

Dacia Duster Black Collector - Poze noi

Dacia Duster Black Collector - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Duster Black Collector - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2019