Noua masina de la DACIA este mai rara decat Bugatti-ul Veyron. Designul final a fost ales de fani

Noua masina de la DACIA este mai rara decat Bugatti-ul Veyron. Designul final a fost ales de fani
  • Dacia lanseaza editia speciala Sandero Stepway Escape
  • Designul final a fost votat de 100.000 de fani
  • Productie limitata la 400 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Constructorul roman de automobile lanseaza o editie speciala Escape, care va fi disponibila numai pe piata din Franta. Productia este una limitata iar designul final a fost votat de 100.000 de fani.

Sandero este cel mai vandut model Dacia pe piata europeana, iar aproximativ 75% dintre clienti opteaza pentru versiunea Stepway. Pana la urma nu este nicio surpriza, avand in vedere ca vorbim despre o masina accesibila, fiabila si cu o garda la sol putin mai ridicata.

Dacia Sandero Stepway Escape

In luna iulie, constructorul roman de automobile lansa un concurs in cadrul caruia tineri designeri au avut oportunitatea sa propuna schimbari de natura estetica pentru acest model. La final, trei dintre aceste propuneri au fost selectate de reprezentantii marcii, au fost prezentate in cadrul Salonului Auto de la Paris , iar fanii au avut mai apoi ocazia sa voteze designul preferat.

Dacia Sandero Stepway Escape

Designul care a fost desemnat castigator a primit peste 38.000 de voturi (dintr-un total de 100.000) , iar Dacia a anuntat acum ca va realiza o editie speciala destinata exclusiv pietei din Franta. Productia va fi una limitata la doar 400 de exemplare.

Dacia Sandero Stepway Escape se evidentiaza prin cuvantul "Escape" inscriptionat in diverse forme pe capota si plafon. In plus, denumirea modelului de pe portiera soferului are un design usor diferit de cel standard.

Dacia Sandero Stepway Escape

"Concursul Dacia Very Limited Edition a scos in evidenta tinere talente si a propus design-uri unice pentru Sandero Stepway. A fost un eveniment primit cu caldura de o comunitate foarte activa si votat masiv pentru alegerea designului preferat," a declarat Sanderine Paralieu, Senion Brand Manager pentru Dacia Franta.

Dacia Sandero Stepway Escape

In Romania, Dacia Sandero Stepway este disponibila in trei niveluri de echipare (Stepway, Stepway Prestige si SL Black&White) iar pretul de pornire este de 11.600 de euro. Versiunea de baza vine in standard cu Media Nav cu ecran tactil de 7 inch, Cruise Control, Asistenta la parcarea cu spatele, tehnologie Stop&Start cu functie Eco-Mode, oglinzi laterale cu reglaj electric si incalzite sau cu computer de bord.

Distribuie pe Facebook
mai multe