Noul Ford Mustang Mach-E GT este cel mai rapid SUV electric din Europa

Noul Ford Mustang Mach-E GT este cel mai rapid SUV electric din Europa
  • Doua motoare electrice si 465 CP
  • 0-100 in doar 3.7 secunde
  • Autonomie de 500 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a finalizat procedura de omologare a SUV-ului Mach-E GT pentru Europa. Debutul pe piata este programat pentru ultima parte a anului viitor.

Ford a lansat modelul Mach-E, un SUV electric inspirat de celebrul Mustang, la finalul anului trecut. Pe continentul european, acesta va debuta in cursul anului viitor si din 2022 va putea fi comandat si intr-o versiune de performanta Mach-E GT.

Ford Mach-E GT

Ford tocmai a finalizat procedura de omologare pentru Europa si a publicat datele exacte despre performante. Mach-E GT este echipat cu doua motoare electrice care dezvolta 465 de cai putere si 830 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h in doar 3.7 secunde.

Ford Mach-E GT

In acest caz, Mach-E GT egaleaza performanta Teslei Model Y si devine cel mai rapid SUV electric de pe Batranul Continent. Viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 200 km/h.

Ford Mach-E GT

In ceea ce priveste autonomia, bateria cu o capacitate de 88 kWh este suficienta pentru a parcurge 500 de kilometri cu o singura incarcare.

Ford are o surpriza pentru cei care comanda modelul Mach-E in 2020 sau 2021 si anume 5 ani de incarcare gratuita in cele 155.000 de statii de incarcare din reteaua europeana FordPass Charging Network si un an in reteaua europeana Ionity.

Ford Mach-E GT

Ford Mach-E GT

Ford Mach-E GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mach-E GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2020