Oferta de nerefuzat pentru ASTRA facelift in Romania. Opel ofera reduceri de pana la 4.400 de euro

Oferta de nerefuzat pentru ASTRA facelift in Romania. Opel ofera reduceri de pana la 4.400 de euro
  • Trei niveluri de echipare
  • Reduceri de pana la 4.400 de euro
  • Cel mai accesibil Astra Sports Tourer costa 20.330 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat lista de preturi pentru Astra facelift, inclusiv pentru piata din Romania. Promotiile curente oferite de Opel pot reduce pretul de pornire cu pana la 4.400 de euro.

Opel Astra a primit in vara acestui an un binemeritat facelift iar acum, modelul compact de segment C poate fi comandat si pe piata din Romania. La noi in tara este disponibil in trei niveluri de echipare si cu o gama de propulsoare pe benzina si diesel, cu puteri cuprinse intre 105 si 145 de cai putere.

Opel Astra facelift

Intrarea in gama se face cu versiunea echipata cu motor de 1.2 litri, pe benzina, de 110 cai putere si o transmisie manuala cu sase trepte. Pentru acesta trebuie sa scoti din buzunare de la 19.610 euro in sus. Vestea buna este ca Opel ofera si o serie de reduceri care scad pretul de pornire cu pana la 4.400 de euro.

Opel Astra facelift

Cel mai accesibil Astra cu motor pe benzina si transmisie automata CVT pe care ti-l poti cumpara ascunde sub capota unitatea de 1.4 litri cu 145 de cai putere. Acesta costa cel putin 23.840 de euro insa daca vrei nivelul de echipare Elegance, pregateste-te sa mai pui alti 910 euro.

Opel Astra facelift

Pentru amatorii de agregate diesel, Opel Astra facelift propune unitatea de 1.5 litri in doua configuratii de putere: 105 CP si cutie manuala cu sase trepte (21.110 euro) si 122 CP. Aceasta din urma poate fi comandat atat cu o transmisie manuala cu sase trepte cat si cu una automata cu 9 trepte.

Pretul de pornire este de 21.200 de euro insa daca optezi pentru cutia automata trebuie sa stii ca este mai scumpa cu 1.570 de euro decat cea manuala.

Opel Astra facelift

In ceea ce priveste versiunea Astra Sports Tourer facelift, cel mai accesibil astfel de model costa 20.330 de euro. Gama de propulsoare ramane acceasi.

Opel Astra facelift

Am tot vorbit despre nivelurile de echipare dar nu am spus pana acum ce dotari include fiecare. Asadar, versiunea de baza vine cu oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite, manere pentru portiere in culoarea caroseriei, cruise control, geamuri actionate electric, aer conditionat manual, sistem audio cu sase incinte si jante din otel cu diametrul de 16 inch.

Opel Astra facelift

Astra GS Line facelift aduce in plus sistem pentru evitarea coliziunilor frontale, indicator pentru mentinerea benzii de rulare, sistem automat de franare de urgenta, sistem pentru recunoasterea semnelor de circulatie, senzor de ploaie, faruri cu control automat, faruri LED cu Matrix, cotiera centrala, volan imbracat in piele si jante speciale din aliaj pe 16 inch.

Opel Astra facelift

Pe langa toate acestea, echiparea de top Elegance include si frana de parcare electrica, sistem de climatizare pe doua zone automat si jante Multi-Spokes Design din aliaj cu diametrul de 16 inch.

Opel Astra facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Astra facelift
mai multe