Oficial: Noua masina de la BMW e de 166.6 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la BMW e de 166.6 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la BMW e de 166.6 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Sub capota, un motor diesel de trei litri ofera 340 de cai putere si 700 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 340 de cai putere si 700 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, primul X7 de la BMW se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta extrem de speciala, botezata Nishijin Edition, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Comercializata exclusiv pe piata din Japonia, intr-o serie limitata la doar trei unitati, respectiva masina se remarca mai ales prin caroseria finisata in nuanta Ametrine, imprumutata din gama Individual, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 22 de inch nu vor trece neobservate.

BMW X7 Nishijin Edition

La interior, de cealalta parte a portierelor, noua editie speciala pe nume X7 Nishijin beneficiaza de piele Merino in negru si alb, imprumutata din aceeasi gama BMW Individual. Si, mai important decat atat, livrata la pachet alaturi de un material textil traditional, cunoscut sub denumirea de Nishijin-ori in districtul Nishijin din Kyoto.

Seria vestilor bune continua cu echiparea standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv un plafon din Alcantara de culoare alba, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe cinci zone, trapa panoramica Sky Lounge, directie integrala, dar si incalzire pentru cotiere.

Oferit in schimbul a 16.8 milioane de yeni japonezi, echivalentul sumei de 130.536 de euro, noul si specialul BMW X7 Nishijin Edition se mai bucura, totodata, si de un sistem de directie integrala, dar si de o instalatie audio cu 20 de difuzoare Bowers & Wilkins. Sau scaune individuale pentru ocupantii randului doi, printre altele.

Dupa cum precizam si anterior, propulsia este asigurata de un motor diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, acompaniat de o transmisie automata cu opt rapoarte ce livreaza rotilor aflate pe ambele punti undeva in jurul a 340 de cai putere si 700 de Newton-Metri.

BMW X7 Nishijin Edition

BMW X7 Nishijin Edition

BMW X7 Nishijin Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW X7 Nishijin Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2021