OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!

OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!
  • OPEL a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 300 de CAI sub capota si 4x4 in standard!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu farurile care ofera pana la 84 de elemente LED per unitate si asistentul pentru vedere pe timp de noapte Night Vision. Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele incalzite si ventilate, printre altele.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, actualul Opel Grandland a primit recent, zilele acestea, un binemeritat facelift. Disponibila deja la vanzare pe piata din Germania, la preturi incepand de la putin peste 27.000 euro, versiunea imbunatatita a masinii construite pe platforma EMP2 a Grupului PSA se remarca printr-o noua parte frontala, intalnita si la proaspat lansata generatie cu numarul sase a gamei Astra.

Opel Grandland

Lista marilor modificari continua de cealalta parte a portierelor, la nivel de interior, acolo unde principala atractie o reprezinta setul de doua display-uri color. Montat in partea superioara a panoului de bord si insarcinat cu afisarea tuturor detaliilor vitale, de la instrumentele digitale si configurabile din spatele volanului si pana la comenzile sistemului de infotainment.

Acelasi Opel Grandland Facelift se mai poate lauda, in plan tehnhologic, si cu faruri IntelliLux LED Pixel Light cu cate 84 de elemente LED per unitate, dar si cu asistent pentru vederea pe timp de noapte Night Vision. Totodata, versiunea imbunatita a masinii construite pe platforma EMP2 a Grupului PSA mai dispune si de scaune AGR incalzite si ventilate, de portbagaj cu actionare electrica, incarcare wireless a telefonului mobil s.a.m.d.

Sub capota, clientii vor avea de ales intre un benzinar I3 de 1.2 litri si un diesel I4 de 1.5 litri, ambele de 130 CP. Din peisaj nu lipsesc insa nici sistemele alternative, tip plug-in hybrid, compuse dintr-un propulsor de 1.6 litri, pe benzina, si unul ori doua motoare electrice, care livreaza 225 CP rotilor de pe puntea fata, respectiv 300 CP rotilor de pe ambele punti, spun nemtii.

Opel Grandland

Opel Grandland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Grandland
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2021