Opel invie emblema GSi. Cat costa prima masina din noua serie

Opel invie emblema GSi. Cat costa prima masina din noua serie
  • Opel lanseaza noul Insignia GSi in Germania
  • Preturi de vanzare pornesc de la 45.595 euro
  • Oferta de motorizari cuprinde doua optiuni
Distribuie pe Facebook

La mai bine de doua luni si jumatate de la prima ei aparitie in public, versiunea GSi a noului Opel Insignia are un pret de vanzare de anuntat.

Organizata in perioada 14 - 24 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt a marcat debutul primului model Opel GSi din ultimii 15 ani.

Avand la baza generatia cu numarul doi a celebrului Insignia, produsul respectiv este disponibil la vanzare in doua optiuni diferite la nivel de caroserie.

Daca versiunea Grand Sport porneste de la 45.595 euro, varianta Sports Tourer pleaca de la 46.595 euro - preturi valabile pentru piata din Germania.

In schimbul acestei sume de bani, clientii vor primi unitatea 2.0 BiTurbo Diesel de 210 CP, cuplata la o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Potrivit oficialilor Opel, noul Insignia GSi are nevoie de 7.3 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri in configuratia de baza.

Valoarea cu pricina creste insa pana la 8.6 litri / 100 km in cazul in care cumparatorul bifeaza motorizarea de top, un benzinar 2.0 Turbo de 260 CP.

Si de-aceasta data echiparea standard include o cutie automata si un sistem de tractiune integrala, numai ca nota minima de achitat creste cu 2.205 euro.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite si spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente, dar si jantele din aliaj pe 18 inch.

Totodata, fiecare Opel Insignia GSi mai dispune - inca din fabrica - si de suspensie sport, faruri cu matrice de LED-uri sau display cu diametrul de opt inch.

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Insignia GSi - Poze noi
mai multe