Prima duba de la Lexus este mai luxoasa decat orice Seria 7 sau S-Class. FOTO ca sa te convingi si singur

Prima duba de la Lexus este mai luxoasa decat orice Seria 7 sau S-Class. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Lexus prezinta prima duba din istoria companiei
  • Noul LM este disponibil in doua versiuni de motorizari
  • Interiorul reprezinta principalul punct de atractie
Distribuie pe Facebook

Inaugurata in cursul zilei de ieri si aflata in plina desfasurare, cea de-a 18-a editie a Salonului Auto International de la Shanghai marcheaza lansarea primei dube din istoria companiei japoneze Lexus.

Fondata in urma cu aproape trei decenii, special pentru a concura impotriva triadei germane formate din Audi, BMW si Mercedes-Benz, compania Lexus a luat zilele acestea o pauza de la obisnuitele sale lansari, bijuteria coroanei Toyota profitand de editia cu numarul 18 a Salonului Auto International de la Shanghai pentru a prezenta in fata publicului... prima sa duba, comercializata sub indicativul LM.

Dezvoltata cu gandul la clientii asiatici, noua masina a producatorului aflat in spatele unor capodopere precum LS, LC sau LFA reuseste sa iasa numaidecat in evidenta, prin dimensiunile mai mult decat generoase ale grilei frontale. Accentele cromate de la nivelul geamurilor laterale, jantele cu design unic sau blocurile optice posterioare unite cu o banda de LED-uri completeaza pachetul exterior.

Principala atractie o reprezinta insa, fara doar si poate, modul in care a fost configurata cabina, prima duba de la Lexus scotand la iveala o serie de dotari capabile sa faca invidioase inclusiv limuzinele A8, Seria 7 ori Mercedes S-Class. Vorbim, mai precis, despre scaune spate individuale - cu actionare electrica, suport pentru picioare si functie de climatizare, plus perete despartitor cu geam special.

Totodata, noua masina a companiei asiatice se mai poate lauda si cu un display de 26 de inch, care poate fi conectat la diverse dispozitive mobile inteligente, o instalatie audio formata din 19 difuzoare, dar si un compartiment refrigerator cu capacitatea de 14 inch. Majoritatea functiilor vor fi controlate prin intermediul unei tablete cu ecran tactil, regasita in prelungirea cotierei dintre cele doua fotolii.

Asa cum era de asteptat, prima duba de la Lexus nu ofera nicio motorizare diesel, clientii noului LM avand la dispozitie, in schimb, doua propulsoare pe benzina. Unul dintre acestea pune la bataie chiar si un motor electric, oficialii companiei infiintate de Toyota la sfarsitul anilor '80 prezicand ca un sistem de tractiune integrala este disponibil indiferent de varianta pentru care s-a optat.

Lexus LM

Lexus LM

Lexus LM

Lexus LM

Lexus LM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lexus LM
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2019