Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf. Cat costa

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf. Cat costa
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai mare SUV al nemtilor are o lungime de 5.1 metri si e construit pe platforma lui VW Golf
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit publicului larg cu mai bine de opt saptamani in urma, inca de la finalul lunii iulie, primul Audi Q6 din istorie are - incepand de astazi - si un pret de pornire. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare - in urmatoarea perioada de timp, pana la sfarsitul anului 2022, cel mai mare SUV al nemtilor isi va intampina clientii alaturi de o nota de plata de minim 65.241 de euro.

Audi Q6 - Poze reale

Construita pe platforma lui VW Golf, respectiva reteta continua, presupunand ca mai era cumva necesara o asemenea mentiune, cu o lungime de 5.1 metri. Pe cand propulsia va fi asigurata, in functie de versiunea de motorizare aleasa, fie de un 2.0 cu 265 CP, fie de un 2.5 capabil de o putere maxima de 299 de cai, cu precizarea ca ambele variante sunt pe benzina.

Oferit - momentan - numai pe piata din China, primul Audi Q6 din istorie se va mai putea lauda si cu o echipare standard extrem de generoasa, compusa din faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj de dimensiuni generoase, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si comenzi tactile, volan multifunctional, iluminare ambientala, un display central color, instrumente de bord digitale etc.

Audi Q6 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Q6 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2022