S-au inghesuit sa filmeze noul hypercar de 2.3 milioane de euro de la Apollo. Sunetul motorului V12 este demential

S-au inghesuit sa filmeze noul hypercar de 2.3 milioane de euro de la Apollo. Sunetul motorului V12 este demential
  • Cei prezenti la Cars & Coffee Brescia au putut admira noul Apollo IE
  • Productia este limitata la numai 10 exemplare
  • Fiecare costa aproximativ 2.3 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Evenimentul Cars&Coffee Brescia a adunat laolalta fel de fel de masini, care mai de care, insa fara indoiala cea mai extrema a fost noul Apollo Intensa Emozione, sau pe scurt IE. Desigur, exemplarul din acest video este un prototip, insa productia va fi limitata la doar 10 unitati.

Nemtii de la Apollo au uimit intreaga lume la finalul anului trecut cu un hypercar venit parca din alta lume. Botezat Intensa Emozione, sau IE pe scurt, acesta este propulsat de o unitate Ferrari V12 de 6.3 litri.

Numai ca in cazul hypercarului, aceasta dezvolta 780 de cai putere, 760 Nm cuplu si se tureaza pana la 9.000 de rotatii pe minut. In aceasta configuratie, masina atinge 100 de km/h in doar 2.7 secunde si poate atinge o viteza maxima de 335 de km/h.

Productia va fi una limitata la 10 exemplare, iar pretul fiecaruia va fi de aproximativ 2.3 milioane de euro. Prototipul a putut fi studiat indeaproape si mai ales auzit la evenimentul Cars & Coffee care a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut la Brescia.

Distribuie pe Facebook
mai multe