Sefii s-au razgandit. SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie vine in Europa!

Sefii s-au razgandit. SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie vine in Europa!
  • Sefii s-au razgandit: SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie vine in Europa!
  • Primele exemplare nu vor ajunge insa pe Batranul Continent mai devreme de anul 2021
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare nu vor ajunge insa pe strazi mai devreme de anul 2021, potrivit ultimelor informatii oficiale.

La aproape 12 luni de la momentul lansarii sale pe piata din Rusia, SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit - pe neasteptate - o versiune de mare lux, comercializata sub denumirea de Samsung XM3. Dezvoltata si proiectata special pentru a indeplini preferintele publicului sud-coreean, acea varianta se pregateste acum sa soseasca in Europa, undeva va folosi numele original de Renault Arkana.

Programate sa ajunga pe strazi abia anul viitor, primele exemplare ale respectivei creatii vor fi disponibile exclusiv in compania unui benzinar 1.3 turbo cu tehnologie MHEV pe 12V si 140 sau 160 de cai putere in total.

Renault Arkana

Motorizarile diesel vor lipsi, cel putin la inceput, din portofoliul versiunii europene a noului Samsung XM3, clientii care pun accentul in special pe valoarea din dreptul consumului mediu de carburant urmand a fi intampinati de SUV-ul Coupe oferit de Renault sub denumirea de Arkana cu o varianta E-TECH Hybrid. Ce vine la randul ei cu 140 de cai putere in compartimentul motor, potrivit comunicatului de presa.

Vestile bune continua la interior, acolo unde cumparatorii vor putea opta pentru diferite tehnologii de ultima ora - inclusiv instrumente de bord digitale, plus display central cu functie tactila si diagonala de pana la 9.3 inch.

Pentru acele persoane care cauta mereu metode noi de a iesi in evidenta, primul Renault Arkana din istorie este disponibil si intr-o varianta RS Line, ce se remarca numaidecat prin nuanta Orange Valencia a caroseriei. Ce este drept, din peisaj nu vor lipsi nici spoilerele restilizate pentru o doza extra de agresivitate, servite alaturi de jante din aliaj unice si ornamente interioare proiectate pentru a imita carbonul.

Renault Arkana

Renault Arkana

Renault Arkana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Renault Arkana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2020