Skoda a facut anuntul asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu cea mai ieftina masina a cehilor

Skoda a facut anuntul asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu cea mai ieftina masina a cehilor
  • Skoda a facut anuntul asteptat de toata lumea
  • Ce se intampla cu cea mai ieftina masina a cehilor
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie a fost prezentata publicului larg acum mai bine de cinci ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto organizat la Paris in octombrie 2016.

Comercializata la preturi incepand de la doar 13.706 euro, subcompacta Fabia este cea mai ieftina Skoda pe care banii o pot cumpara in clipa de fata. Lansata insa cu aproape 72 de luni in urma, aceasta a ramas mult in urma rivalilor sai directi - din aproape toate punctele de vedere, de la design si pana la dotari, plus motoare.

Exista totusi o urma de speranta pentru fanii automobilului respectiv, noul sef al cehilor anuntand de curand ca inginerii companiei lucreaza din greu la dezvoltarea urmatoarei generatii.

Programata sa ajunga pe strazi in cursul anului 2021, viitoarea Skoda Fabia va fi construita aparent pe platforma modulara MQB A0 a Grupului Volkswagen. Asa se face ca potentialii clienti vor avea la dispozitie o larga varietate de motorizari pe benzina si motorina (?), oferite alaturi de transmisii manuale si / sau automate.

In ceea ce priveste departamentul vizual, este de asteptat ca noul automobil de clasa subcompacta al cehilor sa imprumute cateva dintre elementele actualelor Scala si Octavia.

Dupa cum precizam si anterior, masina comercializata de Skoda sub denumirea de Fabia se vinde, zilele acestea, la preturi incepand de la doar 13.706 euro. Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate 1.0 TSI de 95 CP, iar printre dotarile standard se numara si luminile de zi LED sau aerul conditionat manual.

Skoda Fabia facelift

Skoda Fabia facelift

Skoda Fabia facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Skoda Fabia facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2020