Skoda a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea. Cat costa, de fapt, noua Octavia 4 RS

Skoda a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea. Cat costa, de fapt, noua Octavia 4 RS
  • Skoda a lansat in Romania masina asteptata de toata lumea
  • Cat costa, de fapt, noua Octavia 4 RS
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu matrice de LED-uri, plus jante pe 18 inch, ceasuri de bord digitale sau scaune fata cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase luni, chiar la inceputul primaverii acestui an, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Skoda Octavia RS a fost lansata, de curand, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 31.708 euro pentru versiunea in patru portiere, respectiv 32.556 de euro pentru varianta de caroserie break - cunoscuta sub indicativul Combi.

Dupa cum precizam si anterior, echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu matrice de LED-uri, plus jante pe 18 inch, ceasuri de bord digitale sau scaune fata cu functie de incalzire.

Skoda Octavia 4 RS

Climatizarea cu reglare automata a temperaturii, display-ul central cu diagonala de zece inch, dar si cele mai importante sisteme de siguranta activa sunt oferite, la randul lor, fara niciun fel de cost suplimentar. Totodata, nu lipsesc din peisaj nici bancheta spate rabatabila, suspensia sport, iluminarea ambientala ori, daca mai era nevoie de o asemenea precizare, spoilere complet restilizate.

Sub capota, noua Skoda Octavia RS isi va intampina clientii, la momentul de fata, exclusiv in compania unui benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, sinonim cu 245 CP.

Versiunea de baza a mult anticipatei masini de inalta performanta vine in standard cu o cutie manuala in sase rapoarte, in timp ce transmisia DSG cu sapte trepte de viteza este optionala. In plus costa si camera video pentru marsarier, jantele din aliaj pe 19 inch, tapiteria realizata din Alcantara, airbag-ul central pentru locurile din fata si cele laterale pentru locurile din spate, parbrizul incalzit etc.

Skoda Octavia 4 RS

Skoda Octavia 4 RS

Skoda Octavia 4 RS

Skoda Octavia 4 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia 4 RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2020