Skoda a lansat si in Romania cea mai noua masina a companiei. Costa aproape 15.000 de euro

Skoda a lansat si in Romania cea mai noua masina a companiei. Costa aproape 15.000 de euro
  • Prima Skoda Kamiq din istorie s-a lansat si in Romania
  • Masina ceha se vinde la preturi incepand de la 14.791 de euro
  • Versiunea de baza a fost echipata cu un 1.0 TSI de 95 CP
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, masina cehilor adopta o motorizare cu numai trei cilindri, de un litru si doar 95 CP.

Anuntata cu surle si trambite in primavara acestui an, cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Geneva, prima Skoda Kamiq din istorie a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. La preturi care incep de la 14.791 de euro, potrivit configuratorului ce se regaseste pe site-ul importatorului oficial.

Oferita in compania unui benzinar cu numai trei cilindri in linie, cu capacitatea de un litru, versiunea de baza a masinii cehe ofera doar 95 CP - cu totii livrati puntii fata, de o manuala in cinci trepte de viteza.

Cea mai ieftina varianta diesel costa cu peste 5.000 de euro mai mult, nota minima de achitat ridicandu-se la 20.009 euro. Este vorba despre modelul cu motor 1.6 TDI de 115 cai putere, comercializat la randul lui in compania unui sistem de tractiune fata, dar alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Dupa cum precizam si anterior, la momentul primei sale aparitii in public, noua Skoda Kamiq poate fi comandata si cu o unitate 1.0 TSI de 115 CP, insa nici aceasta nu se poate lauda cu o configuratie 4x4.

In ceea ce priveste echiparea standard, inclusiv versiunea de baza a masinii cehe dipsune de faruri Basic LED, limitator viteza si aer conditionat cu reglaj manual. Situatia se repeta in cazul urmatoarelor: geamuri electrice fata, display color 6.5" cu touchscreen, jante otel 16", blocuri optice spate Basic LED etc.

Vopseaua metalizata, tehnologiile Virtual Cockpit si adaptive cruise control, plus volanul incalzit multifunctional sunt numai cateva dintre numeroasele dotari disponibile contra cost, in mod optional.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Skoda Kamiq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2019