Skoda vrea sa te faca sa uiti de Golf 8 si publica primele imagini oficiale cu noua Octavia 4

Skoda vrea sa te faca sa uiti de Golf 8 si publica primele imagini oficiale cu noua Octavia 4
  • Skoda publica primele schite oficiale ale viitoarei Octavia 4
  • Noul model va renunta la controversatele faruri duble
  • Premiera mondiala este aparent programata pentru 11 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul anului 2019 se anunta a fi unul extrem de interesant. Cel putin din punctul de vedere al lansarilor de masini.

Doar sapte zile ne mai despart de premiera mondiala a noului VW Golf 8, insa aceasta nu va fi nici pe departe singura lansare importanta a sfarsitului de an.

Ba din contra. Aproape trei saptamani mai tarziu, in data de 11 noiembrie, Skoda va prezenta in fata lunii intregi viitoarea Octavia 4.

Pentru a mai indulci un pic asteptarea, compania ceha a publicat in dimineata zilei de astazi primele schite ale automobilului ce va fi construit pe platforma MQB.

Vestea buna? Urmatoarea generatie a celebrei Skoda Octavia va renunta la farurile duble, extrem de controversate, ale modelului actual.

Cele doua imagini ale masinii cu pricina scot la iveala inclusiv diferite detalii care au ca sursa principala de inspiratie versiunea imbunatatita a actualului Superb.

La interior, este de asteptat ca modelul cehilor sa aduca, mai mult sau mai putin, cu Scala. Atat din punct de vedere estetic, cat si tehnologic.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, noua Skoda Octaviia 4 ar putea primi - pe langa traditionalele unitati TSI si TDI, si un sistem plug-in hibrid.

Skoda Octavia 4 - Primele schite

Skoda Octavia 4 - Primele schite

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2019