Un BMW X6 pentru toate buzunarele: fa cunostinta cu noul Atlas Cross Sport, primul SUV Coupe de la Volkswagen!

  • Volkswagen publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Atlas Cross Sport
  • SUV-ul cu alura de Coupe al companiei germane ofera doua motorizari puteri maxime de pana la 276 de cai
  • Meniul disponibil cuprinde inclusiv cutie automata, tractiune integrala si ceasuri digitale
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, automobilul companiei germane propune o motorizare aspirata cu sase cilindri si 276 de cai putere.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, primul Volkswagen Atlas din istorie va fi disponibil la vanzare din primavara lui 2020 inclusiv intr-o varianta Coupe.

Comercializat alaturi de indicativul Cross Sport, noul model al companiei germane va fi oferit la randul lui exclusiv pe piata auto nord-americana.

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

Daca mai conteaza, clientii vor avea la dispozitie doua versiuni diferite de motorizare, ambele pe benzina: un 2.0 turbo de 235 CP si un 3.6 aspirat cu 276 de cai putere sub capota.

Potrivit primelor informatii oficiale, o cutie automata cu opt rapoarte se va regasi pe lista cu dotari standard, insa sistemul 4Motion ca costa in plus.

In ceea ce priveste dimensiunile, Volkswagen anunta ca primul Atlas Cross Sport din istorie este atat mai scurt, cat si mai scund, dar pastreaza ampatamentul versiunii normale.

Similar este si aspectul exterior, cu mentiunea ca partea posterioara a caroseriei vine cu diferite modificari pentru o doza extra de agresivitate.

Acum, daca vine vorba despre departamentul interior, noul model al companiei germane se poate lauda inclusiv cu scaune fata ventilate, bancheta spate incalzita sau ceasuri digitale.

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

VW Atlas Cross Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze VW Atlas Cross Sport
mai multe