Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Cum arata in realitate

Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Cum arata in realitate
  • Volkswagen a lansat in septembrie, pe piata din China, un brand low-cost
  • Este vorba despre Jetta, in al carei portofoliu se regaseste inclusiv un SUV
  • Modelul VS5 a bifat numeroase comenzi si livrari pana la momentul de fata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri ofera undeva in jurul a 150 de cai putere.

Introdus pe piata in cursul lunii septembrie, noul brand low-cost al companiei Volkswagen se dovedeste a fi extrem de popular. Pana la acest moment, produsele aflate in portofoliul Jetta au reusit sa bifeze aproape 30.000 de unitati livrate.

O buna parte din aceasta performanta i se datoreaza noului VS5, care se poate lauda cu 80% din numarul de livrari mentionat anterior.

Jetta VS5 - Poze reale

Jetta VS5 - Poze reale

Construit alaturi de specialistii FAW, la fabrica din Chengdu, primul SUV din scurta istorie a brandului low-cost Jetta foloseste celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen. Dimensiunile caroseriei cuprind inclusiv o lungime de peste 4.4 metri.

Sub capota noului VS5, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri ofera undeva in jurul a 150 de cai putere.

Acum, daca vine vorba despre echiparea standard, SUV-ul din gama brandului low-cost al companiei Volkswagen beneficiaza chiar si de un display tactil cu diagonala de 8". In plus, pe versiunile superioare, Jetta a instalat si cruise control adaptiv.

Referitor la preturile de vanzare, reamintim ca modelul VS5 este disponibil incepand de la (echivalentul sumei de) 11.921 de dolari.

Jetta VS5 - Poze reale

Jetta VS5 - Poze reale

Jetta VS5 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Jetta VS5 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2019