Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Care sunt preturile de vanzare

Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Care sunt preturile de vanzare
  • Noul Jetta VS5 costa echivalentul a 11.921 de dolari
  • SUV-ul este construit pe platforma modulara MQB
  • Motorul turbo de 1.4 litri ofera 150 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Meniul standard debuteaza cu o motorizare turbo de 1.4 litri si 150 de cai putere, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Apar noi detalii despre Jetta VS5, primul SUV dezvoltat de brand-ul low-cost al companiei Volkswagen. Construit pe celebra platforma modulara MQB, automobilul cu o lungime de peste 4.4 metri este comercializat exclusiv pe piata din China, la preturi incepand de la echivalentul a 11.921 de dolari.

Pentru versiunea de top, clientii trebuie sa plateasca aproape 16.000 de dolari, daca este sa ne luam dupa informatiile publicate in presa auto asiatica.

Jetta VS5 - Poze noi

La nivel estetic, noul Jetta VS5 prezinta un design familar, cu numeroase elemente - atat exterioare, cat si interioare - imprumutate de la actualul SEAT Ateca. Deloc intamplator, daca tinem cont ca si automobilul companiei spaniole are la baza aceeasi arhitectura cunoscuta in industrie sub prescurtarea MQB.

Exista insa si cateva detalii distincte, exclusive primului SUV dezvoltat de brand-ul low-cost al companiei Volkswagen, precum aspectul partii frontale.

In ceea ce priveste echiparea standard, fiecare Jetta VS5 vine inclusiv cu display tactil de opt inch, suspensie independenta pe ambele punti si, pe versiunile superioare, chiar cruise control adaptiv. Aparent, propulsia este asigurata de o unitate 1.4 TSI cu 150 CP, asociata unei cutii automate cu sase rapoarte.

Jetta VS5 - Poze noi

Jetta VS5 - Poze noi

Jetta VS5 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2019