Volkswagen anunta o noua reducere de pret pentru piata din Romania. Cat costa acum Passat Facelift

Volkswagen anunta o noua reducere de pret pentru piata din Romania. Cat costa acum Passat Facelift
  • Volkswagen anunta o noua versiune de baza pentru Passat Facelift
  • Modelul Advance 1.5 TSI ACT costa putin peste 21.300 de euro
  • Pilotul automat, farurile LED si scaunele fata incalzite sunt standard
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, masina germana ofera un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere, caruia i se alatura o cutie manuala cu sase trepte de viteza. Reteta versiunii entry-level continua cu jante din otel, stopuri pe LED si climatizare automata, printre multe altele.

Cea de-a doua luna a toamnei vine cu noi modificari in gama Volkswagen Passat Facelift, modelul prezentat in cadrul editiei cu numarul 89 a Salonului Auto International de la Geneva primind zilele acestea inclusiv o varianta Advance 1.5 TSI ACT. Una care coboara pretul de achizitie pana la doar 21.355 de euro.

Volkswagen Passat facelift

In aceasta configuratie, masina germana combina un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere cu o cutie manuala in sase rapoarte si, daca mai era nevoie de precizat, un sistem de tractiune fata. Echiparea standard, in schimb, cuprinde jante din otel pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, scaunele fata incalzite, cruise control-ul cu limitator de viteza sau bancheta spate rabatabila. Reteta de 21.355 de euro continua cu Keyless Start, un display tactil de 16.5 centimetri si opt difuzoare.

Acum, daca vine vorba despre echipamentele disponibile in mod optional, ei bine... cel mai ieftin Volkswagen Passat Facelift propune jante din aliaj pe 16 sau 17 inch, camera pentru marsarier si comanda vocala. In plus costa si navigatia, airbag-urile laterale pentru locurile din spate ori suspensia sport.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe