Volkswagen renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul VW

Volkswagen renunta la actualul sau logo. Cu ce va fi inlocuit celebrul VW
  • Volkswagen renunta la actualul sau logo
  • Celebrul VW a fost inlocuit cu unul 2D
Distribuie pe Facebook

Volkswagen are un nou logo de la inceputul toamnei trecute, iar una dintre primele masini care il va afisa este Atlas Cross Sport.

Cu mai bine de sase luni in urma, chiar la inceputul toamnei trecute, Volkswagen anunta adoptarea unui nou logo, la care specialistii companiei au lucrat vreme de peste trei ani. Printre principalele modificari operate la nivelul celebrului VW...

... se numara inclusiv renuntarea la design-ul tridimensional in favoarea unuia mai simplu, de tip 2D, potrivit informatiilor oficiale publicate la vremea respectiva.

Noul logo VW

Astazi, Volkswagen anunta ca una dintre primele masini care va afisa noul logo al companiei va fi Atlas Cross Sport. Lansat cu surle si trambite in 2019, acesta promite sa combine atractivitatea unui coupe cu practicabilitatea unui SUV.

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la 30.545 de dolari, cu versiunea de baza gazduind sub capota un propulsor 2.0 turbo de 235 CP.

Echiparea standard a noului Volkswagen Atlas Cross Sport debuteaza cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, in plus, si blocurile optice cu tehnologie LED...

... jantele din aliaj pe 18 inch, aerul conditionat manual, bancheta spate rabatabila fractionat, dar si camera video pentru marsarier ori tapiteria din material textil.

In varianta de top, in schimb, noul Volkswagen Atlass Cross Sport se poate lauda chiar si cu tractiune integrala sau instrumente de bord digitale. Din peisaj nu vor lipsi insa nici scaunele incalzite, trapa panoramica cu actionare electrica etc.

Noul logo VW

Noul logo VW

Noul logo VW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noul logo VW
mai multe