A cumparat-o in urma cu doi ani, insa abia acum i-a fost livrata. Cum arata pe viu noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti

A cumparat-o in urma cu doi ani, insa abia acum i-a fost livrata. Cum arata pe viu noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti
  • A cumparat-o in urma cu doi ani, insa abia acum i-a fost livrata
  • Cum arata pe viu noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti
Distribuie pe Facebook

Dupa o asteptare de aproape doi ani, noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti a inceput sa-si croiasca drum catre clientii care au comandat-o. Cum arata pe viu extrema editie speciala Divo, oferita in numai 40 de exemplare, aflam chiar din urmatorul material video.

Lansata cu surle si trambite in vara anului 2018, cu ocazia celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, extrema editia speciala cunoscuta sub denumirea de Bugatti Divo a inceput sa-si croiasca, intr-un final, drum catre clientii care au comandat-o. Prima bucata destinata pietei din SUA a masinii de cinci milioane de euro, oferita in numai 40 de exemplare, a debarcat de curand in orasul Newark, de unde a fost "preluata" de oficialii dealer-ului Miller Motorcars din Greenwich, ce au profitat de timpul petrecut in compania acesteia pentru a realiza un scurt material video, spre deliciul si bucuria internautilor.

Inainte insa de a vedea cum arata pe viu impresionanta creatie, tinem sa aducem aminte ca sub capota se regaseste in continuare o motorizare cu 16 cilindri si patru turbine, de opt litri. Cu toti cei 1.500 de cai putere de sub capota livrati rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul estetic, fiecare dintre cele 40 de exemplare ale extremei editii speciale cunoscute sub denumirea de Bugatti Divo se remarca numaidecat prin partea frontala dramatic stilizata, cu o prelungire masiva la nivelul spoilerului si aripi cu prize de aer incluse. Pragurile laterale proeminente, blocurile optice cu design unic, dar si aripa posterioara inspirata de la prototipurile care alearga in Cursa de 24 de Ore de la Le Mans se numara la randul lor printre principalele atractii exterioare, in timp ce meniul interior cuprinde, printre altele, si diferite suprafete finisate in Alcantara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 August 2020