Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Uite cat de zgomotos era vechiul Volkswagen Passat W8

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Uite cat de zgomotos era vechiul Volkswagen Passat W8
  • Volkswagen a lansat vechiul Passat W8 la inceputul anilor 2000
  • Automobilul companiei germane oferea un motor de 4.0 litri si 275 CP
  • Sistemul de tractiune integrala 4Motion a fost standard
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in urma cu aproape o decada, chiar la inceputul anilor 2000, automobilul companiei germane oferea o putere maxima de 275 de cai. Livrata tuturor celor patru roti prin intermediul celebrului sistem de tractiune integrala 4Motion, daca mai era nevoie de precizat.

In timp ce actualul model nu dispune de motorizari cu mai mult de patru cilindri, a caror capacitate nu depaseste doi litri, vechiul Volkswagen Passat B5 a fost disponibil la vanzare inclusiv in compania unor propulsoare demne de o sportiva pur-sange. Iar acum ne referim, evident, la faimoasa versiune W8, a carei unitate aspirata de 3.999 centimetri cubi producea undeva in jurul a 275 de cai putere.

Sistemul de tractiune integrala 4Motion completa lista cu dotari standard, astfel ca automobilul companiei germane reusea sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora mai repede decat multe masini premium - in aproximativ 6.5 secunde. Cat despre viteza maxima a variantei cu pricina, aceasta se ridica la 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, jantele din aliaj de dimensiuni generoase si evacuarea echipata cu patru tobe de esapament reprezentau singurele diferente fata de modelul normal, vechiul Volkswagen Passat W8 fiind insa ajuta sa iasa in evidenta de sunetul zgomotos al motorului de patru litri. Lucru de care te vei convinge si din urmatorul material video, ce surprinde "galagia" despre care iti vorbeam.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 August 2019