Are motor V8, tapiterie din piele si sistem de navigatie, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

Are motor V8, tapiterie din piele si sistem de navigatie, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul BMW M5
  • Automobilul din 2000 vine cu peste 280.000 km in bord
  • Cumparatorul va avea de platit pe masina 9.500 $
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2000, respectivul automobil a parcurs ceva mai mult de 280.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de doua decade, vechiul BMW M5 E39 a fost primul model din aceasta serie magnifica comercializat alaturi de un benzinar aspirat cu opt cilindri in V. "Insotit" de o capacitate de 4.941 centimetri cubi, propulsorul cu pricina oferea un total de aproximativ 394 de cai putere.

Completat de o cutie manuala echipata cu sase trepte de viteza si un sistem de tractiune spate cu diferential inclus, pachetul tehnic in cauza reusea sa rezolve ecuatia 0 - 96 kilometri pe ora intr-un timp mai mic de cinci secunde.

Despre un BMW M5 apartinand generatiei E39 este vorba, de altfel, si in cazul de fata, cu mentiunea ca automobilul scos de curand la vanzare pe internet, in SUA, are ceva mai mult de 280.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata, plus o vechime de 19 ani. Astfel se explica probabil si pretul de 9.500 de dolari.

Potrivit actualului proprietar, cumparatorul nu trebuie sa isi faca insa nicio grija: toate lichidele si fluidele, plus "bucsaraia" sunt noi, lucru care se poate spune chiar si cand vine vorba despre anvelopele ce incalta jantele din aliaj.

Intr-un final, despre respectivul BMW M5 E39 mai trebuie spus si ca beneficiaza de numeroase dotari de confort, inclusiv tapiterie din piele neagra, scaune fata cu reglare electrica sau sistem de navigatie. Meniul disponibil continua cu volanul multifunctional in trei spite, climatizarea automata si farurile cu xenon.

BMW M5 de vanzare cu 9.500 dolari

BMW M5 de vanzare cu 9.500 dolari

BMW M5 de vanzare cu 9.500 dolari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M5 de vanzare cu 9.500 dolari
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2019