ASA se transforma noul BMW M5 la simpla apasare a unui buton. VIDEO

ASA se transforma noul BMW M5 la simpla apasare a unui buton. VIDEO
  • Noul BMW M5 debuteaza la Frankfurt, in toamna acestui an
  • Automobilul bavarez propune un motor V8 cu 600 cai putere
  • Tractiunea integrala ofera trei moduri diferite de rulare
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului BMW M5 va beneficia de un sistem inteligent de tractiune integrala, care poate transmite puterea maxima inclusiv doar rotilor spate.

Bavarezii de la BMW vor prezenta in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, o noua generatie a modelului de inalta performanta M5.

Potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii, respectivul autoturism va adopta in compartimentul motor o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de 4.4 litri, care dezvolta nu mai putin de 600 CP.

Dupa cum anuntau si cele mai recente zvonuri, urmatoarea generatie a modelului BMW M5 va oferi - in premiera pentru automobilul bavarez de inalta performanta, o transmisie automata in opt rapoarte.

O alta noutate absoluta consta in sistemul de tractiune integrala cu distributie variabila a cuplului, insotit de trei moduri diferite de rulare: 4WD, 4WD Sport si, spre deliciul amatorilor de senzatii extreme, 2WD.

Tot despre generatia cu numarul sase a modelului BMW M5 - cunoscuta sub numele de cod G80, mai putem spune la acest moment si ca va reusi sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de 3.5 secunde.

In ceea ce priveste departamentul vizual, viitorul automobil bavarez de inalta performanta va propune spoilere agresiv stilizate, plafon din carbon, dar si jante supradimensionate sau eleron posterior.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la subiectul principal al acestui material, oficialii BMW publicand de curand o scurta animatie prin care ne arata cum se transforma noul M5 la simpla apasare a unui buton.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2017