Au mai ramas doar cateva zile. Mercedes opreste productia acestui model chiar la sfarsitul lunii

Au mai ramas doar cateva zile. Mercedes opreste productia acestui model chiar la sfarsitul lunii
  • Mercedes opreste la sfarsitul lunii octombrie productia celebrului model G500 4x4²
  • Aceasta veste vine la aproximativ doi ani si jumatate de la prezentarea oficiala
  • Off-roader-ul german ofera un motor V8, doua punti portale si trei diferentiale blocabile
Distribuie pe Facebook

Cel mai capabil off-roader al momentului se apropie cu pasi repezi de... pensionare. O spune chiar producatorul sau prin intermediul unui comunicat oficial de presa.

A fost prezentat pentru prima oara in fata publicului larg acum mai bine de doi ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie 2015. Dezvaluit initial sub forma de concept, modelul Mercedes G500 4x4² - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a intrat numaidecat in productia de serie.

Fiecare exemplar asamblat de la momentul respectiv si pana in prezent a primit o motorizare V8 cu doua turbine, capacitatea de patru litri si 422 CP. Reteta companiei germane pentru off-roader-ul suprem a mai 'inghitit', de asemenea, si doua punti portale, trei diferentiale blocabile sau o garda la sol... uriasa.

Mercedes G500 4x4²

La randul lor, clientii care au pus ochii pe modelul Mercedes G500 4x4² au fost nevoite sa scoata din buzunare peste 220.000 de euro pentru a-l avea. In perioada urmatoare insa, nicio suma de bani - oricat ar fi ea de mare, nu va mai fi suficienta pentru achizitionarea impresionantului produs al marcii din Stuttgart.

Nu de alta dar, potrivit oficialilor companiei germane, productia celui mai capabil off-roader al momentului va lua sfarsit. Chiar la sfarsitul acestei luni, astfel ca persoanele care sunt interesate si, totodata, isi permit sa cheltuie aproape un sfert de milion de euro pe un astfel de exemplar sunt sfatuite sa se grabeasca.

In urma anuntului facut recent de Mercedes, se naste o intrebare extrem de interesanta: cum asamblarea modelului G500 4x4² a luat sfarsit, ce vor lansa baietii din Stuttgart in locul acestuia? Intrebarea devine si mai interesanta daca luam in calcul ca, intre timp, seria Maybach G650 Landaulet a fost vanduta integral.

Mercedes G500 4x4²

Mercedes G500 4x4²

Mercedes G500 4x4²

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes G500 4x4²
mai multe