Audi a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul RS6 Avant!

Audi a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul RS6 Avant!
  • Audi dezvaluie oficial noul RS6 Avant
  • Modelul germanilor ofera un V8 de 600 CP
  • Debutul public are loc luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Sub capota, automobilul companiei germane foloseste o motorizare V8 bi-turbo, de patru litri si aproximativ 600 de cai putere.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Audi RS6 Avant a debutat oficial chiar in cursul acestei dimineti. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW M5 sau Mercedes E63 AMG, automobilul companiei germane ascunde sub capota - asa cum era de asteptat, de altfel, o motorizare V8 bi-turbo.

Vorbim, mai precis, despre un propulsor cu capacitatea cilindrica de patru litri, care dezvolta o putere maxima de 600 de cai, plus un cuplu de 800 Nm.

Noul Audi RS6 Avant

Noul Audi RS6 Avant

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza si de-aceasta data fisa tehnica, astfel ca noul Audi RS6 Avant are nevoie de doar 3.6 secunde pentru a accelera pana la 100 de kilometri pe ora. In ceea ce priveste viteza de top, automobilul companiei germane este limitat electronic la 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, concurentul duo-ului format din BMW M5 si Mercedes E63 AMG vine inclusiv cu spoilere restilizate si jante supradimensionate.

Tot la nivel de exterior, noul Audi RS6 Avant se mai poate lauda si cu o evacuare dubla, plus faruri a la A7 Sportback. La interior, departe de privirile curiosilor, automobilul companiei germane ofera instrumente de bord redesenate, scaune sport si chiar volan cu parte inferioara plata, daca mai era nevoie de precizat.

Potrivit primelor informatii oficiale, concurentul duo-ului format din BMW M5 si Mercedes E63 AMG va debuta in mod public luna viitoare, la Frankfurt.

Noul Audi RS6 Avant

Noul Audi RS6 Avant

Noul Audi RS6 Avant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Noul Audi RS6 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 August 2019