Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Cum arata in realitate

Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 63.900 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, in cea de-a doua parte a verii anului 2021, mult anticipata versiune RS a gamei A3 Sedan nu mai necesita nicio introducere ori prezentare. Privita de la exterior spre interior, super-berlina din portofoliul Audi se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de o pereche de praguri laterale proeminente si jante din aliaj de dimensiuni generoase, evident.

Seria vestilor bune continua cu evacuarea dubla si eleronul destinat portbagajului, insotite de cealalta parte a portierelor de un volan multifunctional cu design in trei spite si parte inferioara plata, instrumente de bord digitale, plus scaune cu suport lateral marit, daca mai trebuia precizat.

Mult anticipata versiune RS a gamei A3 Sedan se va mai putea lauda, de aceasta data sub capota, si cu o motorizare turbo in cinci cilindri, de 2.5 litri. Respectiva unitate vine cu 400 de cai pe ambele punti, dar si cu o transmisie S tronic in sapte rapoarte, conform celor de la Audi, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va deveni realitate, cu pedala de acceleratie la podea, dupa un timp de circa 3.8 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice a noii super-berline cuprinde inclusiv o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora insa, pentru cateva mii de euro in plus, inginerii companiei producatoare vor muta nelipsita limitare la 280 sau chiar 290 de kilometri pe ora, in functie de preferintele si bugetul clientului.

Cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Audi sub denumirea de RS3 este disponibila la vanzare, pe piata din Romania, si intr-o versiune Sportback, daca mai trebuia precizat. Comercializata la preturi incepand de la 62.300 de euro, varianta in cauza se bucura, evident, de toate elementele enumerate anterior, si in randurile de mai sus, singura diferenta constand in tipul caroseriei: hatchback cu 5 usi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 August 2021