Cele mai tari masini de pe sosea s-au aflat zilele trecute la MONACO. Printre ele si un Nissan misterios de PRAHOVA

Cele mai tari masini de pe sosea s-au aflat zilele trecute la MONACO. Printre ele si un Nissan misterios de PRAHOVA
  • Evenimentul Top Marques s-a desfasurat la Monaco
  • Pentru cateva secunde a aparut si un Nissan cu numere de Prahova
  • Este vorba de un S13 cu parte frontala de S15 Silvia
Distribuie pe Facebook

Evenimentul Top Marques aduna in fiecare an pe strazile din Monaco cele mai tari masini din lume. Vorbim de bijuterii pe patru roti care costa cateva sute de mii si chiar cateva milioane de euro. Anul acesta un youtuber a surprins pe camera si un Nissan S13 din Romania.

Strazile din Principat au fost pline de impatimiti auto, sau spotteri daca vrei, care alergau de colo colo, cu aparatele foto in mana, incercand sa surprinda bijuteriile pe patru roti care se perindau prin fata lor. Si asta pentru ca evenimentul anual Top Marques s-a desfasurat weekendul trecut la Monaco.

Un youtuber a surprins mai multe masini tari, printre care un Ferrari Enzo, LaFerrari, cateva Lamborghini-uri, Audi-uri R8 si RS6, si cate si mai cate. Insa printre acestea a aparut pentru cateva secunde si un Nissan S13 cu numere de Prahova, care a starnit si el admiratia celor prezenti.

Din cate se pare este vorba de un S13 (200SX cel mai probabil), cu o parte frontala de S15 Silvia (S13.5), si apare la minutul 6:33. Dar crede-ne pe cuvant, merita sa te uiti la tot clipul, cu castile pe urechi si cu volumul dat tare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2018