Chevrolet socheaza cu pretul primului Corvette cu motor central din istorie. Nici n-o sa-ti vina sa crezi cat de putin costa

  • Primul Chevrolet cu motor central din istorie se vinde la pret de nimic
  • Noul Corvette C8 Stingray costa in versiunea de baza sub 60.000 de dolari
  • Modelul Z51 sprinteaza pana la 96 km/h in mai putin de trei secunde
Distribuie pe Facebook

Daca mai punem la socoteala si faptul ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp mai mic de trei secunde, ei bine... am putea spune, fara probleme, ca avem de-a face cu chilipirul deceniului (urmator).

Asteptat cu sufletul la gura de o planeta intreaga, primul Corvette cu motor central din istoria companiei Chevrolet a debutat oficial in cursul zilei de astazi, 19 iulie 2019.

Oferit la randul lui in compania unui propulsor cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, noul C8 Stingray ofera in versiunea de baza o putere maxima de 497 de cai, plus un cuplu de 630 Nm.

Pentru clientii care isi doresc o doza extra de performanta, sportiva americana poate fi comandata - cel putin pana la implicarea tunerilor, alaturi de un pachet optional denumit Z51.

In aceasta configuratie, primul Chevrolet Corvette cu motor central din istorie promite atat o putere maxima de 502 cai, cat si un sprint de la 0 la 96 de km/h in mai putin de trei secunde.

Dar cel mai interesant aspect cu privire la sportiva companiei americane abia acum vine: pretul de plecare nu va depasi suma de 60.000 de dolari, potrivit informatiilor date publicitatii.

Ca o comparatie, un BMW M2 de ultima generatie porneste de la 58.900 de dolari in varianta cu transmisie manuala, pretul modelului DCT apropiindu-se de pragul celor 62.000 de dolari.

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Chevrolet Corvette C8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2019