Compania care te plateste cu 20.000 de dolari doar ca sa ii cumperi masina

Compania care te plateste cu 20.000 de dolari doar ca sa ii cumperi masina
  • Acura ofera o reducere substantiala pentru modelul NSX 2019
  • Este vorba despre un discount de 20.000 de dolari
  • Promotia se va incheia la data de 31 martie a anului viitor
Distribuie pe Facebook

Reducerile nu reprezinta nimic nou, nici macar in industria auto, insa cate firme sunt dispuse sa renunte la 20.000 de dolari?

Anuntata cu surle si trambite chiar la mijlocul acestei decade, generatia cu numarul doi a modelului Honda NSX nu o duce deloc bine, cel putin in State.

Vanduta peste Ocean sub sigla Acura, sportiva japonezilor a inregistrat numai 170 de comenzi pe parcursul anului trecut - de la 581 in 2017 si 269 in 2016.

Pentru a creste cererea, sefii diviziei de lux a companiei Honda au luat o hotarare care, cu siguranta, va genera un zambet urias pe fetele potentialilor clienti.

Intr-o alta ordine de idei, fiecare exemplar Acura NSX 2019 comercializat pana la data de 31 martie 2020 va primi un discount urias, de 20.000 de dolari.

Reducerea respectiva a intrat in vigoare in luna martie a anului curent si, chiar daca nu a fost niciodata anuntata in mod oficial, a reusit sa isi atinga scopul.

Despre noua Honda NSX

Relansata pe piata dupa o pauza de aproape un deceniu, sportiva japonezilor ofera - in premiera absoluta, un sistem de propulsie hibrid, cu patru motoare.

Trei dintre acestea sunt electrice si lucreaza alaturi de un benzinar V6 twin-turbo, cu capacitatea de 3.5 litri, puterea maxima ridicandu-se astfel la 573 CP.

O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic disponibil, altfel ca performantele sunt...

... dintre cele mai impresionante: acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in trei secunde, in timp ce viteza de top sare de 300 km/h.

Cat despre costurile de achizitie, generatia cu numarul doi a modelului Honda NSX porneste in SUA de la 157.500 de dolari - inainte de reducerea oferita de Acura.

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze Acura NSX - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2019