FERRARI la pret de smartphone second-hand. Super masina cu motor V12 este complet functionala

FERRARI la pret de smartphone second-hand. Super masina cu motor V12 este complet functionala
  • Ultimul Ferrari V12 care oferea o cutie manuala
  • Masina din imagini costa 250 de dolari
  • A fost confiscata in urma cu ceva timp
Distribuie pe Facebook

Politia dintr-un oras din China a confiscat in urma cu ceva timp acest Ferrari 599 GTB iar acum il vinde...la bani de smartphone second-hand. Motivul il afli din randurile de mai jos.

Italienii de la Ferrari au lansat modelul 599 GTB Fiorano in 2006, ca un inlocuitor pentru 575M Maranello. La acea vreme, 599 era varful de gama al brand-ului, o super masina cu doua locuri, motor V12 pozitionat frontal si tractiune spate.

Ferrari 599 GTB de vanzare

Majoritatea clientilor au optat pentru "noua" transmisie electrohidraulica cu sase trepte inspirata din Formula 1, insa 30 de impatimiti au ales ca resursele unitatii de 6.0 litri cu 620 CP sa fie gestionate de o cutie manuala de viteze. De fapt, 599 GTB a fost ultimul Ferrari V12 care sa ofere o transmisie manuala.

Ferrari 599 GTB de vanzare

Chiar daca au trecut sapte ani de cand a iesit din productie, pretul unui 599 GTB la mana a doua continua sa se apropie de 100.000 de euro si uneori chiar sa depaseasca acest prag. Nu este si cazul exemplarului din aceste imagini.

Ferrari 599 GTB de vanzare

Potrivit The Sun, Ferrari-ul a fost confiscat cu ceva timp in urma dupa ce soferul a cauzat un accident. De ce aceasta masura? Pentru ca oamenii legii au descoperit imediat ca masina nu a fost asigurata si nici macar inmatriculata. Niciodata.

Acum, politia din orasul chinez Dongguan (acolo unde s-a si intamplat) scoate masina la vanzare ca si fier vechi. Pretul? 250 de dolari.

Ferrari 599 GTB de vanzare

"Nu exista vreo informatie despre acest vehicul in baza de date, asa ca dreptul de folosinta nu este transferabil si nu poate fi condusa. De asta este atat de ieftina - am catalogat-o drept fier vechi si am evaluat-o la 347 de dolari. Apoi am oferit un discount de 30%," a declarat un oficial chinez pentru sursa amintita mai sus.

Ferrari 599 GTB de vanzare

Nu se cunosc mai multe detalii despre masina, cum ar fi kilometrajul sau daca poate fi exportata inafara Chinei si inmatriculata ulterior. Totusi, se stie ca masina este complet functionala, inclusiv motorul, dar i-ar cam trebui un detailing exterior si interior ca sa arate ca noua.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari 599 GTB de vanzare
mai multe