Gata cu asteptarea! ACESTA este primul M5 cu tractiune integrala din istoria BMW

Gata cu asteptarea! ACESTA este primul M5 cu tractiune integrala din istoria BMW
  • Primele fotografii oficiale cu noul BMW M5 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti
  • Automobilul de inalta performanta al companiei din Munchen anunta un motor V8 de 600 CP
  • Fisa tehnica va fi completata in premiera de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale cu noul BMW M5 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai cateva ore inaintea premierei mondiale.

Nemtii de la BMW vor lansa astazi, 21 august 2017, primul M5 din istorie echipat cu un sistem de tractiune integrala. Vorbim, ce este drept, despre un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, astfel ca automobilul bavarez de inalta performanta se bucura inclusiv de un mod 2WD.

Sub capota regasim, in schimb, o versiune imbunatatita a deja faimosului motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, despre care oficialii companiei auto din Munchen au dezvaluit anterior ca produce o putere maxima de 600 CP. Fisa tehnica este completata de-aceasta data de o cutie automata cu opt rapoarte.

Proiectat pentru a concura impotriva unui Mercedes E63 AMG mai potent ca oricand, noul BMW M5 are nevoie de aproximativ 3.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, se mai spune. Viteza de top va fi, cel mai probabil, limitata electronic la 250 km/h - ca si pana acum, de altfel.

Din punct de vedere estetic, automobilul de inalta performanta al companiei din Munchen propune un exterior cu spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente si, totodata, jante de dimensiuni generoase. Nu lipsesc insa din meniu nici capota bombata a motorului sau evacuarea cvadrupla.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul BMW M5 impresioneaza in special prin volanul cu design in trei spite si doua butoane interesante de culoare rosie. Urmeaza nelipsitele scaune fata cu suport lateral marit si ornamente din fibra de carbon pentru plansa de bord, consola centrala etc.

Lasat fara secrete de internet, automobilul de inalta performanta al companiei din Munchen va fi prezentat oficial in cursul acestei serie. Debutul public va avea loc in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto programat sa se desfasoare la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie.

BMW M5 - Primele poze

BMW M5 - Primele poze

BMW M5 - Primele poze

BMW M5 - Primele poze

BMW M5 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M5 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 August 2017