Masina care le da fiori nemtilor. Arata ca un OZN de lux

Masina care le da fiori nemtilor. Arata ca un OZN de lux
  • Masina care le da fiori nemtilor
  • Arata ca un OZN de lux
Distribuie pe Facebook

O motorizare aspirata cu opt cilindri in V desavarseste reteta super-decapotabilei cu tractiune spate.

Lansata cu surle si trambite la finele lunii noiembrie, mult anticipata versiune cu plafon retractabil (din material textil) a noului Lexus LC stie cu siguranta cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, masina aflata in aceeasi grupa de pret cu BMW Seria 8 si chiar Porsche 911 arata exact ca un... ei bine, concept car de ultima generatie - fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Seria vestilor bune continua sub capota, acolo unde o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri livreaza exclusiv rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 470 de cai putere.

In ceea ce priveste lista dotarilor disponibile - standard ori contracost, tapiteria din piele fina si blocurile optice cu tehnologie LED reprezinta doar inceputul. Aceeasi varianta decapotabila a primului Lexus LC din istoria umanitatii se mai poate lauda, de asemenea, si cu jante forjate pe 21 de inch, plus scaune ventilate cu functie de incalzire la nivelul tetierei, dar si sistem audio in 13 difuzoare.

O prezentare in detaliu a masinii aflate in aceeasi grupa de pret cu BMW Seria 8 si chiar Porsche 911 poate fi urmarita in materialul video mai jos, pe parcursul unei durate de aproximativ 28 de minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe