Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. CAT COSTA

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. CAT COSTA
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Farurile cu LED, plafonul panoramic, scaunele cu masaj si instalatia audio de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • CAT COSTA
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite - printre altele, si jantele pe 20 de inch, tapiteria realizata dintr-o piele fina, de tip Nappa, instrumentele de bord digitale si configurabile, climatizarea automata, display-ul central cu diagonala de 12.3 inch, afisajul pe parbriz. Si - mai mult ori mai putin surprinzator, insertiile de lemn autentic.

Prezentata publicului larg cu doar cateva zile in urma - la sfarsitul verii curente, noua generatie Genesis G90 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de finalul acestui an, impresionanta masina a diviziei de lux de la Hyundai se remarca in special prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei cu patru portiere. Lista atractiilor principale culminand cu lungimea de circa 5.275 de milimetri. - dupa cate se pare.

Genesis G90 - Galerie foto

Genesis G90 - Galerie foto

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o grila masiva a radiatorului, contrastata puternic de farurile inguste - insotite, in standard, de tehnologie LED, si un set de jante cu diametrul de 20 de inch, pe cand meniul de la nivelul interiorului cuprinde inclusiv o pereche de scaune fata cu actionate electrica si, mai important decat atat, functii de incalzire, ventilatie, plus masaj. Odata ajunsi in cabina, clientii vor mai putea experimenta, totodata, si o tapiterie realizata din piele Nappa, dar si un display central cu diagonala de 12.3 inch, o bancheta spate cu incalzire, accente de lemn autentic, instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, instalatie audio de la Bang & Olufsen - toate oferite fara costuri suplimentare.

Disponibila la preturi incepand de la 88.400 de dolari, noua generatie Genesis G90 va mai pune la dispozitia cumparatorilor sai si o motorizare in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 3.5 litri - proiectata pentru a livra persoanei de la volan o putere maxima de 375 de cai. Aceeasi unitate V6 de 3.470 de centimetri cubi - pe benzina, se vinde si intr-o savoare sinonima cu 409 CP, doza extra de performanta avand la baza aparitia in peisaj si a unui compresor electric. Pe 48V - evident.

Genesis G90 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Genesis G90 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 August 2022