Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2016 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2016 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2016 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.3 litri. Careia i se alatura un motor electric pentru o putere maxima de pana la 963 de cai.

Singurul Ferrari LaFerrari finisat, la exterior, in nuanta Vinaccia si insotit, la interior, de o tapiterie Pelle Chiodi Di Garofano va fi scos, in perioada urmatoare, la licitatie. Valoarea masinii unice in lume, pe planeta Pamant: 2.200.000 - 2.500.000 de lire.

Pe langa elementele mentionate anterior, si in randurile de mai sus, impresionanta sportiva se mai poate lauda si cu un numar redus de kilometri parcursi in total, din 2016 si pana acum. Doar 1.477, potrivit anuntului de vanzare.

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Meniul specific respectivului Ferrari LaFerrari cuprinde, de asemenea, si un sistem de propulsie hybrid. Care combina o unitate aspirata cu 12 cilindri in V - de 6.3 litri, si un motor electric pentru o putere maxima de pana la 963 de cai, bineinteles.

O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de un sistem de tractiune spate, fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza <3.0 secunde.Printre altele.

Acelasi Ferrari LaFerrari din 2016 promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 200 de kilometri pe ora in <7.0 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de >350 de kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa?

Impresionanta masina in valoare de 2.200.000 - 2.500.000 de lire nu dezamageste, daca mai trebuia cumva mentionat, nici la capitolul look, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv cateva elemente aerodinamice active. Evident.

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari LaFerrari de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2021